Daders vechtpartij met mes-aanvallen voor de rechtbank

Zeven mannen tussen de 23 en 26 jaar oud hebben zich voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde moeten verantwoorden voor een zware vechtpartij tijdens een fuif in Zottegem.

De feiten speelden zich af op 30 maart 2014, in de fuifzaal aan de Bevegemse Vijvers. De jonge mannen – Geraardsbergen, Nazareth, De Pinte, Gavere en Einde, waren betrokken in een vechtpartij met waarbij drie mannen steekwonden opliepen. Sommige worden zowel als dader als slachtoffer beschouwd. Door ze samen naar de rechtbank te roepen wou de rechter duidelijk maken dat zo’n gedrag niet door de beugel kan. De procureur vorderde werkstraffen van vijftig en zestig uur. Uitspraak op 26 oktober.

Bron Het Laatst Nieuws Zottegem – Lees meer via onderstaande link

Rechtbank buigt zich over zware vechtpartij Bevegemse Vijvers

X