Gemeenteraadsverkiezingen 2018 in Lierde: “Open Vld Lierde gaat on tour”.

“Er namen meer dan 500 gezinnen aan deze enquête deel” wist lijsttrekker Melissa Dooms ons te vertellen. “Het is de eerste maal dat een politieke partij een algemene enquête uitvoert onder zijn inwoners dus waren we heel benieuwd naar het resultaat. 19% van de Lierdese gezinnen namen deel, een duidelijk signaal dat de Lierdenaar zijn eigen mening wou delen. We gaan nu opnieuw heel Lierde rond om de inwoners uit te nodigen op onze ontmoetingsmomenten die we organiseren in de verschillende deelgemeenten. Op deze ontmoetingsmomenten gaan we dieper in op de resultaten van elke deelgemeente en bespreken we op welke manier we de resultaten hebben verwerkt in ons verkiezingsprogramma. Iedereen is natuurlijk zeer welkom”.  voegde ze er nog aan toe.

Het Open VLD team trekt met een caravan de gemeente rond op:

  • Zaterdag 6/10/18 van 11u00-13u00 — parking Kloosterstraat (Sint-Martens-Lierde)
  • Zondag 7/10/18 van 11u00-13u00 — dorpsplein (Sint-Maria-Lierde)
  • Zaterdag 13/10/18 van 11u00-13u00 — parking voor pastorij van Deftinge, Kerkstraat (Deftinge)

Een eerste ontmoetingsmoment ging reeds door in de deelgemeente Hemelveerdegem.

X