Kurt De Loor wil dromen jongste inwoners Zottegem realiseren

Kurt De Loor spreekt nogmaals zijn ambitie uit om burgemeester te worden en lanceerde vannacht een opmerkelijke Kids-campagne.

“Burgemeester zijn van een stad als Zottegem is vandaag een fulltime job”, herhaalt De Loor. “Als burgemeester wil ik mij hiervoor engageren. We moeten ook voor onze stad het Champions League niveau halen. De inwoners van Zottegem verdienen iemand die toegankelijk en bereikbaar is, die bewezen heeft dingen te kunnen realiseren en die Zottegem boven Brussel verkiest. Die burgemeester voor Zottegem wil ik graag zijn.  Ik heb samen met mijn sp.a-collega’s Sandra, Peter en Joost heel wat gedaan voor onze stad binnen onze bevoegdheden en ik wil dat verder doen, nu als burgemeester.”

Creatieve ‘Kids-actie’ : van dromen naar plannen

Om de kandidatuur van Kurt voor Burgemeester kracht bij te zetten, lanceert hij een creatieve ‘Kids-actie’.   Onder andere via sociale media kunnen kinderen hun dromen voor onze  Egmontstad bezorgen. “Ik heb zelf twee jonge kinderen, en vind het heel belangrijk dat we iedereen laten dromen en mee nadenken over de toekomst van onze stad. Dat mag onder de vorm van een tekening, een gedicht, een vraag enz.   Als ik burgemeester word, engageer ik me dat we vijf dromen van onze jongste inwoners realiseren. Ik hoop dat ze massaal mee dromen over hoe ze hun toekomst in Zottegem zien of wat ze willen veranderen.”

De ‘Kids-actie’ vinden jullie terug op  https://www.s-p-a.be/afdelingen/zottegem/

 

X