Windo’s spelen opnieuw met passie

KVV Windeke en Sp. Moerbeke Geraardsbergen zorgden voor een heerlijke voetbalpartij. Keiharde strijd, zes goals, gemiste kansen, sportief duel, een uitstekend leidende scheidsrechter, een propaganda match voor het aanvallend voetbal. Zo’n wedstrijd willen we meer zien. KVV Windeke boekte na de 4 — 2 verdiend zijn eerste seizoenzege. (Reporter 17, foto’s HDS).

Leuk on zien, de U6 mochten voor aanvang wedstrijd meedraven met de grote jongens. Ze hadden ook voor een paar spandoeken gezorgd, Met U6 aan kop, komen de Windo’s aan de top en Go Go Windo’s U6 staat achter jullie. Gans de wedstrijd bleef KVV Windeke, ook na de 1 — 2 achterstand, veel energie en zweet in zijn voetbal leggen. In de tweede helft was al het al Windeke wat de klok sloeg. De Windo’s tekenden de mooiste patronen uit. Het resulteerde snel in kansen en uiteindelijk in een verdiende 4 — 2 zege. De bezoekers zaten bij aanvang van de wedstrijd goed in de match en deelden de eerste prikken uit. Maar toch klommen de Windo’s op voorsprong via Ridgy De Smedt (6’). De Windo’s hadden veel balbezit, maar een heel effici ënte Dries De Leye kon voor de rust tweemaal scoren na missers in de KVV — defensie. In de tweede helft kantelde de wedstrijd. Hoed af voor de volharding en mentaliteit van de Windo’s. Na de rust scoorden Sepp Vervust (51’ en 67’) en voorbeeldige en trouwe Windo Navaron Walraeve (59’) belangrijke goals voor KVV Windeke. De manier waarop KVV terugvocht verdient een pluim. Maarten De   Corte had een groot aandeel in de zege, hij ging voorop in de strijd. Vechten voor iedere bal en duels winnen. Hij prikt binnenkort ook wel een goal tegen de touwen. Hij bewees nog maar eens zijn waarde voor zijn ploeg. KVV zette collectief zijn beste prestatie van het seizoen neer. De KVV — fans zagen (eindelijk) een ploeg die ze willen zien, een bedrijvige en knokkende ploeg. In de tweede helft kreeg KVV Windeke meteen grip op de wedstrijd. Knokken en doorduwen. De appreciatie van de Windo fans was groot. Een sfeertje dat deed denken aan de grote dagen uit de clubgeschiedenis. De Windo’s pakten drie gouden punten na een heel knappe tweede helft. Een overwinning van het collectief. Een zege op inzet én karakter.         Reporter 17
Maarten De Corte en Dries De Smaele met U6 fans.