Lijsttrekker Stephan Van den Berghe van de Brakelse CD&V houdt het voor bekeken in de politiek

De monsterscore van de Brakelse Open Vld heeft alvast één politiek slachtoffer gemaakt. De lijsttrekker van de grootste oppositiepartij CD&V Stephan Van den Berghe houdt het voor bekeken na deze legislatuur. De Brakelse CD&V verloor drie zetels bij de verkiezingen van 14 oktober.

Stephan Van den Berghe postte volgend bericht
“Ik kijk met een brede glimlach terug op een leuke campagne met mijn 22 kandidaten, maar de Brakelse kiezer heeft ervoor gekozen niet voor mij te kiezen, zeg maar afgestraft.
Na jarenlang ondersteunen (financieel en/of logistiek) van verschillende verenigingen, koersen, voetbal- en andere clubs, festivals, kasseifeesten, party-events, jeugdfuiven, volkstuinen etc … en dit lang voor ik me zelfs verkiesbaar stelde omdat het voor Brakel en de Brakelaar was.
540 mensen hebben dit toch geapprecieerd en ik dank ze van harte. Maar mijn keuze is nu ook gemaakt en ik neem afscheid van de politiek en het gemeenschapsleven in Brakel. Ik zet me nog 500pct in voor Olsa en sommige clubs, voor de welzijnsschakel, Think Pink en De Kleppe.
the buck stops here …”
Stephan Van den Berghe

X