Melle Fotoclub Iris stelt voor de 50ste maal tentoon

Traditiegetrouw organiseert Fotoclub IRIS tijdens het eerste weekend van november haar jaarlijkse fototentoonstelling in het gemeentehuis van Melle.

Elk jaar opnieuw bezoeken talrijke geïnteresseerden het fotosalon van IRIS. Zij komen uit Melle, maar ook uit de brede regio rondom. Wie van het geheel wil genieten moet wel een uurtje uittrekken om zo’n honderd geselecteerde foto’s te bekijken. De tentoonstelling bevindt zich op de eerste verdieping van het gemeentehuis. Rolwagengebruikers kunnen aan de achterkant van het gemeentehuis naar binnen en daar de lift nemen.  Elke bezoeker kan gratis deelnemen aan de  Prijs van het publiek  voor kleur en zwart-wit. Twee bezoekers zullen later, met het nodige geluk, de foto van hun keuze ingekaderd thuisbezorgd krijgen.

De expo is gratis toegankelijk op:

  • donderdag 1 november van 10 u tot 12 u en van 14 u tot 19u
  • vrijdag 2 november van 14 u tot 19u
  • zaterdag 3 november van 10 u tot 12 u en van 14 u tot 19u
  • zondag 4 november van 10 u tot 12 u en van 14 u tot 19u

 

X