Inbraak sportzaal Helios in Zottegem

Vannacht werd ingebroken in sportzaal Helios in de Kazernestraat.

Het is niet duidelijk wat er precies gestolen werd, maar de daders gooiden wel heel wat overhoop. Volgens onze info waren er opvallend genoeg geen braaksporen. Eerder werd ’s avonds een portefeuille gestolen van een bezoeker in de vlakbij gelegen Bar C. Het zou gaan om dezelfde dader die zich toegang tot de sportzalen verschafte door een sleutelkastje open te breken. Hij maakte heel wat rommel en probeerde een versterker te stelen, maar toen die te zwaar bleek gooide hij hem op de grond. Vreemd genoeg werd de dader betrapt toen hij in de sporthal op zoek ging naar de portefeuille die hij eerder had gestolen. De politie kon hem inrekenen, het gaat om een man van eind de 20 uit Zottegem.

Bron HLN, lees meer via onderstaande link

Dief ingerekend nadat hij naar plaats van misdrijf was teruggekeerd

X