Merelbeke verwelkomt 100 nieuwe inwoners tijdens onthaalmoment

Het gemeentebestuur van Merelbeke ontvangt zondag 28 oktober 100 nieuwe inwoners. Tijdens dat onthaalmoment in het gemeentehuis, dat twee keer per jaar georganiseerd wordt, krijgen alle nieuwe Merelbekenaren toelichting bij de dienstverlening van de gemeente, het OCMW, het Sociaal Huis en de politie. Ze maken ook kennis met de schepenen en raadsleden en krijgen een promofilm over de gemeente te zien. Na afloop van het officiële gedeelte praten alle nieuwe Merelbekenaren gezellig bij tijdens de receptie. Elke nieuwe inwoner gaat naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes, zoals onder meer een cadeaubon Merelbeke, lokale pralines en een paraplu met logo van de gemeente.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X