OLSA BRAKEL FREE FEESTEN

Free Feesten terug op de agenda na meer dan 15 jaar afwezigheid!

‘Oosterzele Onderneemt’ beloont trouwe klanten

In de raadzaal van het gemeentehuis had op vrijdagavond 26 oktober de prijsuitreiking plaats van de spaaractie. Van 15 september tot en met 7 oktober konden klanten stempels verzamelen op hun ‘Oosterzele Onderneemt’- spaarkaart. Wie deelnam aan de ontdekkingstocht op zondag 7 oktober ontving daarenboven extra stempels op de spaarkaart. Er werden globaal 40 winnaars geloot. Er was in totaal maar liefst 2.125 euro te winnen. De hoofdprijs, een tuinsculptuur (reusachtig groen konijn) bedroeg 700 euro. ‘Er werden meer dan 450 ingevulde kaarten ingeleverd, we mochten ook nieuwe klanten ontvangen, de ontdekkingstocht met een supermooi parcours werd een mooi succes’, speechte Hugo Verstraeten, die de lokale economie blijft verdedigen als een leeuw en alle prijswinnaars van harte verwelkomde. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Er werden 33 winnaars gelukkig gemaakt met een bon van 25 euro. Er werden ook nog 7 hoofdprijzen verloot, zes bonnen/geschenken ter waarde van 100 euro en   de enig mooie Matrix Topiary art tuinsculptuur die werd gewonnen door Wim Van Glabeke. De zeven hoofdprijzen werden mede gefinancierd door Unizo Land van Rode met steun van Unizo Oost-Vlaanderen die het project uitriep als één van de projecten die de lokale handelaar in het kader van het Weekend van de klant dichter bij de lokale ondernemers bracht. De ganse spaaractie werd mee financieel ondersteund en gesteund door het gemeentebestuur.
Winnen een waardebon van 25 euro
Elsje Allegaert, Johan Maes, Nico De Vis, Martine De Bruycker, Bart Van Quickelberghe, Elke Van Neygen, Christine Schokkaert, Hans Van Lierde, Fanny Vanderstichelen, Karine De Mil, Jean — Marie De Vogelaere, Johanna Duran, Pascal Beerens, Niels Degruytere, Philippe Auquier, Carine Van Der Stichelen, Magda Van der Stichelen, Wim Vandevelde,   Katrien Buyse, Nancy De Smet, Christa Dorrekens, C. Van   Damme, Liliane De Loone, Karen Meskens, Agnes Verlinden, De Handschutter, Jean Marie De Groote, Riane Muys, Marcel Delaruelle, Rita Braeckman, Linda Van De Putte, Kurt Van Hove, Sabrina Van den Bergh.
Winnen een waardebon van 100 euro
Marnix Roman, Annie De Backer, Fernand Van Delsen, Huguette Roegiers, Katrien Cosyn, Dirk De Ganck. De prijzen werden geschonken door Het Zoeteke en Steam Clothing. Topiary art schonk de hoofdprijs (waarde 700 euro). En of het gezin Van Glabeke heel opgetogen was met het mooie kunstige tuinsculptuur. De prijzen kunnen tot 20 november 2018 afgehaald worden bij Het Zoeteke, Stationsstraat 23 Scheldewindeke. Niet afgehaalde prijzen worden opnieuw verloot.
oosterzele , oosterzele onderneemdGebruik digitale E-id klantenkaart
Per kwartaal worden vier bonnen verloot aan de gebruikers en kopers die gebruik maken van hun E-id kaart bij handelaars die gebruik maken van het Freedelity klantenkaart spaarsysteem. Nelly Michiels, Sofie Page, Lieven Bauters winnen een bon van 25 euro bij Bistro onder den Toren. Winnen een bon van 25 euro bij Het Zoeteke: Carine D’haemers, Hilde Sackx, Katrien Godefroi. Mario Serlippens, Ludo De Roo, Sabine Moeykens winnen een bon van 25 euro bij Tevama. Evelyne Mahy, Ellen Schatteman, Denise Verplanken winnen een bon van 10 euro bij Delicatessen Chantal.
Eindejaarsactie
‘Hartelijke felicitaties aan alle deelnemers en veel dank aan de deelnemende handelaars. Bijzondere dank aan de extra financi ële ondersteuning van Unizo en gemeentebestuur Oosterzele en…er komt vanaf 1 december 2018 tot en met 15 januari 2019 opnieuw een eindejaaractie. De deelnemende handelaars zullen bekend gemaakt worden in de infokrant van ‘Oosterzele Onderneemt’ van 13 november 2018. Er zijn opnieuw veel bonnen van 25 euro te winnen’, zei een flink op dreef zijnde Hugo Verstraeten.
Koop digitaal en lokaal!, klinkt het. Webshop bij 17 deelnemende handelaars. De grootste winkel van Oosterzele met GRATIS thuis afleveringsservice. Meer weten? Ga als de bliksem naar https://www.oosterzeleonderneemt.be/handelaar-zoeken. Je kan ook contact nemen met communicatieverantwoordelijke Lesley Van Den Berge, 0485 / 20 89 04, lesley@quanto.be of voorzitter Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be, hugo.verstraeten@ubeon.com.       Reporter 17
X