Zornik in Oosterzeelse cultuurtempel

Neem alvast je agenda en maak tijd voor… Zornik.   Trrriiing. Op vrijdag 9 november vanaf 20 u treedt Zornik op in GC De Kluize Scheldewindeke. De cultuurdienst kijkt alvast uit naar jullie komst in de Oosterzeelse cultuurtempel. Verlies samen de tijd uit het oog en geniet van een wervelend optreden. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Als frontman & songwriter van Zornik toerde Koen Buyse met zijn band onder andere met Muse, stond hij drie keer op de Main Stage van Rock Werchter, vijf keer op Pukkelpop. De veelzijdige Koen Buyse is de auteur van zeven full albums, waaronder de albums van Zornik waarmee hij maar liefst 10 keer (!) een Nummer 1 positie van de Afrekening op studio Brussel scoorde, maar ook songs van andere artiesten en projecten doorheen de jaren, zoals een soundtrack voor de bejubelde E én serie Wolven.
Koen Buyse, kind in de jaren 80, begon eind jaren 90 met eigen nummers te schrijven. De muziek uit deze periode heeft onmiskenbaar een invloed gehad op zijn muziekbeleving. Faith No More, Oasis, Guns n Roses, maar ook Johny Cash en Tom Petty kregen allemaal een plaats op de vele mix-tapes in de walkman.
‘My Works, Classics & Heroes, is een reis langsheen de kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten van Koen. Eigen songs, en klassiekers van zijn helden worden op een pure, onversneden en eigen wijze gebracht. Een gitaar, piano, en een stem…meer is er niet nodig om de essentie van een song te doen weerklinken.
Tickets kosten 18, 17, 16, 15 en 14 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.             Reporter 17
X