GILO Balegem organiseert een boekenbeurs op vrijdag 23 nov.

Oosterzele / Balegem. Ouderraad De Driepikkel van Gilo Balegem organiseert i.s.m. kinderboekhandel Pardoes op vrijdag 23 november, van 15 tot 20 uur, een kinderboekenbeurs in de lokalen van de school in de Rooigemstraat 8. De ouders van een leerling schrijven / illustreren hun eigen kinderboekenreeks, bieden een voorleesmoment aan en schenken bovendien 1 euro aan Rodeneuzendag per verkocht boek. Sean Dhont van Q-music komt hen interviewen voor de Rodeneuzenshow tussen 16u30 en 17u45.

 

 

Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen als je de kleurplaat afprint, gegevens vermeld en mooi ingekleurd meebrengt naar de boekenbeurs
https://drive.google.com/file/d/1iAhbvWFkrHXTpfG6rsUTmCqhXGglQbSe/view?fbclid=IwAR3rghDRishr5Z10nuks3wZ4MGeRmNV_J1qDcD4XmKM3YK_PYltRJyfd8sg