©Sophie Richez - boekenbeurs en kunsttentoonstelling

Meerbeekse kunst- en boekenbeurs

Davidsfonds Meerbeke organiseerde haar 49e boekenbeurs en kunsttentoonstelling in Trefpunt De Linde, Gemeentehuisstraat, 42 te Meerbeke.  Ze kijken nu al uit naar de jubileumeditie van volgend jaar.

Wat hadden de boekenbeurs en de kunsttentoonstelling te bieden?
De ‘Vers geperst’ DF boeken waren ter inzage.  Je kon een groot gamma boeken van boekhandel De Zondvloed inkijken en eventueel kopen. Er was een groot aanbod van kinder- en jeugdboeken. Maar volwassenen konden zeker ook aan hun trekken, zowel met fictie als non fictie.

Er was ook een stand van de uitgeverij Muurkranten met posters en wenskaartjes voor alle gelegenheden.

Je kon kuieren langs de standen van verschillende kunstenaars die hun werk tentoonstellen en te koop aanboden. Zo waren er schilderijen, glasschilderkunst, keramiek, juwelen, bloemsierkunst, textielwerk en patchwork, … te bewonderen