Nieuw: dj collectief BeatsGotMixed bij radio MIG

Nieuw: dj collectief  BeatsGotMixed bij MIG

Elke vrijdag- en zaterdagavond is er voortaan BeatsGotMixed bij MIG. Een groep van jonge en getallenteerde deejays mixen de beste dancetracks van dit moment aan elkaar.

Mixmasters van dienst zijn het deejay-collectief BeatsGotMixed, die je geregeld ook op fuiven en festivals in de streek aan het werk hoort.


Wie zijn BeatsGotMixed?

BeatsGotMixed werd in 2014 opgestart door Geraardsbergenaar Joren Van der Mynsbrugge, als een promokanaal voor deejays en muziekproducers. Met meer dan 35.000 volgers, een internationaal succes!

“Lokaal vormt BeatsGotMixed een groep van deejays en producers, die ook lokale evenementen uit de grond stampten. Denk daarbij aan verschillende edities van de TakeOver fuiven en een eigen stage op het Dreamz Festival in Geraardsbergen”, aldus Joren Van der Mynsbrugge.  Het collectief van deejays kwam je mogelijks al tegen tijdens feestjes in Halle, Zottegem, Gent, Ninove, Bever en Geraardsbergen.  Naast dance, richt BeatsGotMixed zich ook op underground genres Drum & Bass en dubstep & Bassline. En er zijn ook plannen met Techno muziek. Voor ieder wat wils dus!

BeatsGotMixed is er elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 23 uur bij MIG.

MIG is te beluisteren in Geraardsbergen (104.9 fm), Ninove (106.2 fm), Zottegem (105.2 fm) en wereldwijd via radiomig.be