Seniorenraad gaat de filmtoer op

Dankzij de Seniorenraad Oosterzele kan je op maandag 10 december in de theaterzaal van GC De Kluize Scheldewindeke gaan kijken naar de topfilm ‘Some Like It Hot’. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

‘Some Like It Hot’ is een film uit 1959 onder regie van Billy Wilder met in de hoofdrollen Tony Curtis, Jack Lemmon en Marilyn Monroe. Het is een klassieke komedie, vol spitsvondige dialogen en amusante verwikkelingen. De film werd een groot succes in de bioscopen en kreeg veel nominaties voor de Oscars. In 2000 verscheen de film op de eerste plaats in de lijst van 100 beste filmkomedies van het American Film Institute.
De film start om 14 u. Kostprijs: 5 euro (film, koffie, gebakje). Tickets verkrijgbaar in GC De Kluize, bib Scheldewindeke, seniorenverenigingen Okra en Neos.     Reporter 17