Markant proeft de ‘veggielicious’ wereld

Op woensdag 12 december om 19 u legt Markant Oosterzele u alweer eens in de watten. AIs vereniging vol vernieuwing, en feestelijke verrassing biedt Markant u een fijn, culinair, leerrijk, en ontspannend avondje. In het GC De Ganck, Sint — Antoniusplein 10 in Moortsele, proeft Markant Oosterzele de veggielicious wereld met Tine Tomme (Avalonhoeve) en Elena Lievens (EVA Oosterzele). Een leuk avondje voor de dames, heren hebben huisarrest. Deelnemen kost 34 euro (all in), leden betalen 29 euro. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

In een relaxte sfeer krijg je bij het aperitief en enkele amuses, een woord uitleg over de activiteiten van de Avalonhoeve en EVA. Het soepje wordt geserveerd op een raadselachtige placemat van plantaardige uitblinkers. Bij het hoofdgerecht worden de veggie recepten kort toegelicht en als toetje volgt bij het suikerloos dessert een interactieve veggie tafelquiz.
Op een gezellige én lekkere manier krijg je de basisinformatie mee van het hoe en waarom van vegetarisme en kan je met alle plantaardige vragen terecht bij een team experts.
Interesse? Reserveer voor 8 december bij Marianne Bombeke, blondeel.bombeke@telenet.be, 09 / 362 94 28. Graag betalen voor 8 december op rekening Markant Oosterzele: BE93 8804 4487 3167.           Reporter 17