Puike prestaties voor Zottegem Atletiek in Oudenaarde

Afgelopen weekend in Oudenaarde behaalden de atleten van Zottegem Atletiek, 2 keer goud, 1 keer zilver, 1 keer brons en tal van ereplaatsen.

 

Leonie Snoeck won brons in de reeks benjamins meisjes. Bij de scholieren jongens was het uitkijken naar de prestatie van Lucas Lievens. Na zijn overwinningen in Zwijnaarde en Aalter was hij zeer gemotiveerd om terug een mooie prestatie neer te zetten. 4160 meter zwoegen is op zijn lijf geschreven, maar er was zware concurrentie aangekondigd. Abdullah Dubad kwam aan de start. Een zeer getalenteerde atleet! Lucas was de enige atleet die Abudllah Dubad enigszins kon volgen, maar na 2 km moest ook de atleet van Za hem gewonnen geven. Lucas Lievens mocht het zilver meebrengen naar Zottegem.  De reeks van de masters dames werd opgesplitst in twee groepen. De +50 en de jongere masters. In de +50 reeks pakte Caroline De Geyter  goud. Bij de masters heren bracht Patrick Van Petegem  het goud mee naar Zottegem.

Belangrijke Zottegem Atletiek data

  • Nieuwjaarsreceptie in de eerste week van januari 2019.
  • Provinciaal Kampioenschap Veldlopen op zondag 13 januari 2019 te Zottegem-Bevegem.
  • Jubileumfeest 50-jaring bestaan op zaterdagavond 4 mei 2019 — Feestzaal Bevegemse Vijvers.
  • 39ste  Egmontloop op zaterdag 17 augustus 2019 op het Stedelijk Sportstadion te Zottegem
  • Jaarlijks Eetfestijn op zaterdagavond 19 en zondagmiddag 20 oktober 2019 in het Ontmoetingscentrum van Velzeke.

Meedoen?

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer  www.zottegem-atletiek.be  of  za@val.be!