Eendracht Elene Grotenberge zamelt geld in voor spelertje (13) wiens mama plots overleden is

Voetbalclub Eendracht Elene Grotenberge vraagt haar leden en sympathisanten om hun groot hart te tonen na het overlijden van de mama van een van de jeugdspelertjes van de club.

Het gaat om de dertienjarige Joshua Eersteling, spelend voor de U15 van de fusieclub. Zijn mama Abuela overleed vorig weekend. Plots, ze zou ineen gezakt zijn in de zetel terwijl ze met Joshua TV aan het kijken was. Joshua blijft zo helemaal alleen achter in Belgi ë, want zijn papa en de rest van de familie woont in Suriname. EEG-voorzitter Koen Mons startte een inzamelactie om Joshua toe te laten naar de begrafenis in Suriname te gaan en ook om hem bij zijn terugkomst de nodige ondersteuning te bieden. “Vanaf vandaag staat er in de kantine een gift-box, alle bijdragen groot of klein zijn welkom, wie wil kan ook een bijdrage storten op rekening nummer BE34 6511 3909 6790 Ik dank jullie nu al bij voorbaat voor al jullie gulle giften WE ARE EEG!! let’s do this”, aldus  Mons.  

Lees meer in Het Nieuwsblad via onderstaande link

Voetbalclub in de bres voor jeugdspeler die plots mama verliest: “Help Joshua de begrafenis van zijn mama bij te wonen”

 

X