Robbe daagt VBS De Wegwijzer uit om in korte broek te komen.

Robbe een leerling uit het 2de leerjaar gaat al van september in korte broek naar school.Hij zette zelf een actie op voor music for om tot aan de warmste week iedereen warm te maken om ook in korte broek naar school te gaan. Hij liet zich hiervoor sponsoren door vrienden en familie. De teller staat voorlopig op 700 euro!   Deze opbrengst gaat naar zijn zelfgekozen goede doel: ‘Helpbrandwondenkids’.    Zijn klasgenootjes deden al eens een dagje mee om Robbe te steunen. Robbe vond dit heel fijn.   Het inspireerde hem om in een zelf geschreven brief de hele school uit te dagen om vandaag de laatste dag voor de kerstvakantie allemaal in korte broek te komen.   Het is zo fijn om te zien dat een initiatief van één leerling in een hechte gemeenschap kan uitgroeien tot zoiets moois! Als school kunnen we daar alleen maar fier op zijn.

X