Oosterzele huldigt personeelslid: Marianne Bekaert krijgt erkenning jarenlange inzet

Burgemeester Johan Van Durme bracht op de nieuwjaarreceptie voor het gemeentepersoneel in feestzaal Agathea Landskouter een mooi eerbetoon aan Marianne Bekaert, die op 1 augustus 2018 haar pensioen zag opdagen en een punt zette achter haar loopbaan bij de gemeente Oosterzele. (Reporter 17, foto BDM)

Met een gevatte speech van de burgemeester, bloemen en een mooie attentie werd heel dankbaar afscheid genomen van Marianne Bekaert, een loyale medewerkster van de gemeente Oosterzele. Burgemeester Van Durme schetste haar loopbaan. Op 1 februari 1994 trad Marianne in dienst. Ze werkte op de dienst Ruimtelijke Ordening en Woonbeleid. ‘Werken op deze dienst is niet zo evident. Soms moeten er op korte tijd veel dossiers worden verwerkt door de vele wijzigingen in de wetgeving’, speechte burgemeester Johan Van Durme. ‘Marianne bereidde de stedenbouwkundige aanvragen goed voor en trachtte de dossiers binnen de voorziene tijd klaar te krijgen. Wanneer ze twijfelde vroeg ze steeds advies aan collega’s en diensthoofd. Ze kende de dienst vrij grondig en wist bij wie ze terecht kon voor verdere informatie. Marianne organiseerde in grote mate haar eigen werkschema. Ze kon goed afwegen welke dossiers bij voorrang moesten behandeld worden. Marianne was steeds behulpzaam en vriendelijk, ook voor de moeilijkste klanten. Ze was ook heel flexibel. Kon zelfstandig werken. De samenwerking met collega’s verliep heel vlot. Opmerkelijk haar blijvende en aanstekelijke hoffelijkheid. Ze toonde steeds interesse. In de feestrede werd herinnerd aan de inzet, de energie, de gedrevenheid en de onverbrekelijke band met de gemeente. Marianne kreeg veel waardering, bijna 25 jaar een uiterst loyale medewerkster van de gemeente Oosterzele. De warme hommage deed haar zichtbaar deugd. De grootste voldoening? De waardering voor haar werk, ze deed haar job graag. Veel appreciatie voor de jarenlange inzet. Bedankt voor alles, Marianne.     Reporter 17