Spinvis brengt muzikaal verhaal over de werkelijkheid

Op vrijdag 1 februari om 20 u komt Spinvis in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize een muzikaal verhaal vertellen over ‘In Werkelijkheid’. Spinvis wordt omschreven als een heel bijzonder project van de Nederlandse singer – songwriter Erik De Jong. Hij verbaasde de muziekwereld met zijn debuutalbum Spinvis (2002). ‘In werkelijkheid zit het anders. In werkelijkheid zit alles altijd anders’. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Spinvis schreef speciaal voor het theater ‘In Werkelijkheid’. Samen met hem én theatermaker en multi-instrumentalist Saartje Van Camp, met wie hij ook de succesvolle voorstelling ‘Oogcontact Van de Eenzaamste Soort’ maakte, verdwalen we in het labyrint van Waarheid en Schijn. Achter ieder verhaal, zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. Alles..kunnen we dat ooit weten? Willen we dat wel weten? In werkelijkheid tasten we in het duister. In werkelijkheid willen we niet anders. ‘In Werkelijkheid’ is een knappe visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes meesterlijk gebracht van Spinvis. Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard. Een aanrader.
Tickets kosten 18, 17, 16, 15 en 14 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.       Reporter 17