Zottegemse atlete Jelke Deplorez is Oost-Vlaamse vice kampioene kogelstoten!

Het Oost-Vlaamse kampioenschap had plaats in de Gentse topsporthal. Zottegem Atletiek werd er vertegenwoordigd door 5 atleten.

Lorenzo Verbraekel beet de spits af op de 60m en de 200m. Leeftijdsgenoot Tim Deplorez, die al jaren van de partij is zowel op de piste als in het veld, liep een nieuw PR op de 800m. Amper een uur later liep hij eveneens nog de 400m, bij wijze van training. Maaike Deplorez wierp voorbij 10 meter in het kogelstoten. Zus Jelke Deplorez behaalde zilver in dezelfde discipline. Kim Van Vossel mocht dit keer het PK indoor afsluiten door haar eigen CR te verbeteren met maar liefst 6 sec.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X