Eetfestijn ten voordele van Bruisend Balegem

De opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers nodigen jullie uit op het 17de eetfestijn ten voordele van Bruisend Balegem editie 2020.

Graag nodigen wij u met uw familie en vrienden uit op ons 17 °  eetfestijn op zondag 10 februari 2019 in feestzaal De Steenput, Balegem vanaf 11.30u tot 15u. Wij bieden Kalkoen met frietjes en keuze uit groentjes of Warme beenhesp met frietjes en keuze uit groentjes en sausen voor de prijs van 16 euro volwassen en 10 euro voor kinderen.

Daar naast kunnen wij ook ons thuis menu aan bevelen Varkenshaasje met pepersaus en grati ënaardappelen of een Oostends vispannetje voor de prijs van 16 euro thuis geleverd op zaterdag   9/02 in de voormiddag tussen 9u en 12u.

Kaarten te bekomen bij De Balegemse Bruisers: Achiel De Moerloose, Marc Fackaert, Jean Pierre De Smet, Christophe Van der Sijpt, Antoine De Smaele, Arnold Van Boxstael, Marleen De Buck, Bart Van Waeyenberghe, Hugo De Visscher, Eric D’Haeyer, Franky De Naeyer, Herman Van Der Stuyft, Eddy Den Haese, Maarten Heyndrickx, Bart Callebaut, Christ Rahoens, Dirk Temmerman, Yvan Roelekens, Jerry Poelman,Christ Meuleman. Wij bezorgen u graag de kaarten aan huis !

 

.

X