Retrocaf é in woonzorgcentrum Ter Leen

Afgelopen vrijdag werden twee bewoners van het  woonzorgcentrum Ter Leen  in Herzele op een originele manier verrast door het personeel.

Elodie en Angèle  waren jarenlang samen caf ébazin van een caf é in Herzele en vertellen het personeel graag over die periode. Daarom besloot het woonzorgcentrum om een  Retrocaf é  te organiseren voor alle bewoners, om samen met Elodie en Angèle herinneringen op te halen.

“Het personeel contacteerde de familie van Elodie en Angèle en kreeg foto’s van het caf é van vroeger. Door de boxen speelde muziek uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Brouwerij De Ryck zorgde voor de inkleding met oude reclamepanelen. De bewoners en de familie waren ontroerd en beleefden een gezellige namiddag in het Retrocaf é”,  vertelt Hilde Van Impe, schepen van Sociale Zaken.