Retrocafé in woonzorgcentrum Ter Leen

Afgelopen vrijdag werden twee bewoners van het woonzorgcentrum Ter Leen in Herzele op een originele manier verrast door het personeel.

Elodie en Angèle waren jarenlang samen cafébazin van een café in Herzele en vertellen het personeel graag over die periode. Daarom besloot het woonzorgcentrum om een Retrocafé te organiseren voor alle bewoners, om samen met Elodie en Angèle herinneringen op te halen.

“Het personeel contacteerde de familie van Elodie en Angèle en kreeg foto’s van het café van vroeger. Door de boxen speelde muziek uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Brouwerij De Ryck zorgde voor de inkleding met oude reclamepanelen. De bewoners en de familie waren ontroerd en beleefden een gezellige namiddag in het Retrocafé”, vertelt Hilde Van Impe, schepen van Sociale Zaken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X