Buurt bewoners wensen elkaar nieuwjaar op de lange munte

Reeds voor de vijfde keer  was er de derde zondag van januari opnieuw buurtreceptie! Alle inwoners van de Lange Munte  en aangelanden waren uitgenodigd op de receptie vanaf 11u tot 13

Dit ging door in de gebouwen van Carrosserie Helderweirdt Zoals gewoonlijk  kon men  met een drankje en een hapje bijpraten met de buren over het afgelopen jaar en de toekomst. De problemen met de straatverlichting en het verdwijnen van de laatste bomen langs de N415. De 2 laatste originele populieren van 120j oud zijn afgelopen zaterdag neergehaald. Maar Marc heeft stekken genomen  dus ze kunnen voortleven in de tuin van wie dat wil…   Ze waren met 140 deelnemers en de sfeer zat heel goed. Er waren terras verwarmers om het aangenaam te maken. Men kon proeven van het lange munte biertje (Marco experiment) een pittig gebouwen gersten nat, nieuw dit jaar was hun gin van de lange munte ideaal voor een cadeau idee.

De buren van huis nr 82,84,86,88,90 en 34 zorgden terug voor een schitterende editie.