Buurt bewoners wensen elkaar nieuwjaar op de lange munte

Reeds voor de vijfde keer was er de derde zondag van januari opnieuw buurtreceptie! Alle inwoners van de Lange Munte en aangelanden waren uitgenodigd op de receptie vanaf 11u tot 13

Dit ging door in de gebouwen van Carrosserie Helderweirdt Zoals gewoonlijk kon men met een drankje en een hapje bijpraten met de buren over het afgelopen jaar en de toekomst. De problemen met de straatverlichting en het verdwijnen van de laatste bomen langs de N415. De 2 laatste originele populieren van 120j oud zijn afgelopen zaterdag neergehaald. Maar Marc heeft stekken genomen dus ze kunnen voortleven in de tuin van wie dat wil…  Ze waren met 140 deelnemers en de sfeer zat heel goed. Er waren terras verwarmers om het aangenaam te maken. Men kon proeven van het lange munte biertje (Marco experiment) een pittig gebouwen gersten nat, nieuw dit jaar was hun gin van de lange munte ideaal voor een cadeau idee.

De buren van huis nr 82,84,86,88,90 en 34 zorgden terug voor een schitterende editie.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X