Velofollies fietst richting 40.000 bezoekers

Ook de tweede dag van Velofollies is er eentje geweest van heel veel fietsplezier en tevreden exposanten. Daar zorgde de 13.356 bezoekers voor, (weerom een stijging ten opzichte van vorig jaar ( 2%) .

Niet alleen de aantallen zijn indrukwekkend maar ook de interesse en de kennis van de bezoekers vallen op, dat blijkt uit een korte rondvraging bij de exposanten. Ook de mix van oud en jong is een aangename verrassing voor vele standhouders.

Van bezoekerszijde zijn het vooral de mooie en verzorgde standen en het totaalaanbod aan fietsmateriaal dat het meeste wordt gewaardeerd. Ook de diverse lezingen en workshops kunnen op heel veel appreciatie rekenen.

Organisator Pieter Desmet hoopt dat vandaag, met de o.a. de meet en greet van Philippe Gilbert er kan afgeklokt worden op 40.000 bezoekers.

Nu reeds zijn er tal van exposanten die hun deelname voor volgend jaar reeds hebben bevestigd, wat enkel kan betekenen dat we ook dit jaar de juiste richting hebben ingeslagen en onze extra investeringen, groter fietsparcours, extra standhoudersruimte zijn vruchten afwerpt.