15.106 liefhebbers op Velofollies tijdens de eerste beursdag

Voor tal van fietsmerken is Velofollies d é plek bij uitstek om hun nieuwigheden los te laten op het grote publiek. En dit grote publiek was gisteren duidelijk op de afspraak. Met ruim 15.106 gasten   verliep de start van de beurs op wieltjes.

Organisator Pieter Desmet, Kortrijk Xpo, hoopt dit jaar de eindmeet te halen met 40.000 bezoekers op de teller. “Als we zien dat we zo’n 6% meer bezoekers tellen op de eerste dag   zitten we perfect op schema om onze doelstelling te behalen. Onze aanpak om een zo breed mogelijk scala aan fietsproducten aanwezig te hebben op de beursvloer blijft onze grootste troef. Onze mix tussen het sportieve en het recreatieve fietsgebeuren kan eveneens op heel wat bijval rekenen bij de fietsliefhebber”.

Wie kan uitpakken met een guestlist gevuld met o.a. Olympisch kampioen Greg Van Avermaet, Tiesj Benoot en Cameron Vandenbroucke weet dat de trouwe wielerliefhebber present zal zijn.Uiteraard is ook de aanwezigheid van bijna alle fietsproducenten en hun laatste nieuwtjes een grote attractiepool voor de steeds groeiende groep fietsfanaten.

Opvallend gisteren was de grote interesse voor exposanten dewelke E-bike toepassingen en accessoires in hun aanbod hebben. Bijzonder veel aandacht ging ook uit naar het hertekende e-bike parcours.