Dochter vrijgelaten – Verdacht overlijden B&B uitbater

21/01/2019 – Zottegem – Het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt het verdacht overlijden. Zowel de echtgenote van het slachtoffer als de 19-jarige dochter werden door de politie meegenomen voor ondervraging.  De dochter werd ondertussen op vrije voet gesteld. Het gaat volgens de eerste vaststellingen om intrafamiliaal geweld, meldt het parket.

 

Wat zich precies heeft afgespeeld zondagavond in het huis met aanpalende bed & breakfast aan de Mijnwerkersstraat is nog onduidelijk. Vast staat dat Dirk Z. (61) er levenloos werd aangetroffen. Hoe de man om het leven is gekomen, is niet bekend, maar speurders vonden de omstandigheden waarin de man is gevonden meteen verdacht. Volgens de eerste vaststellingen blijkt dat de man op gewelddadige wijze om het leven werd gebracht. De woning is ondertussen verzegeld en de twee auto’s van het gezin staan met wielklemmen geblokkeerd.