AGB Zottegem zoekt nieuwe uitbaters cafetaria Bevegemse Vijvers

Het Autonoom Gemeentebedrijf Zottegem is op zoek naar een nieuwe gemotiveerde uitbater voor de cafetaria van het stedelijk sportcentrum Bevegemse Vijvers. De bedoeling is om in de lente van 2019 van start te gaan met een nieuwe ambitieuze uitbater die de cafetaria van deze sporttempel nieuw leven in zal blazen, aldus burgemeester Jenne De Potter.  De overeenkomst met de huidige concessionaris is met unanimiteit in de raad van bestuur (meerderheid en oppositie) opgezegd en be ëindigd.

De Bevegemse Vijvers bevindt zich in een groene oase op wandelafstand van het centrum van de stad en vormt zo de uitgelezen plek voor sportievelingen en natuurliefhebbers om zich te ontspannen of hun favoriete sport te beoefenen. Naast een zwembad biedt de Bevegemse Vijvers eveneens verscheidene sportterreinen aan, zowel in- als outdoor en dit alles voor zowel individuen als groepen.

De cafetaria van het sportcomplex bevindt zich op een ideale locatie binnen de Bevegemse Vijvers en vormt een opportuniteit voor ambitieuze ondernemers om een bloeiende horecazaak op te starten in één van de meest bezochte locaties binnen de stad Zottegem.

AGB Zottegem nodigt dan ook alle geïnteresseerde partijen uit om een kandidatuur in te dienen en zo mee te dingen om de cafetaria van dit prachtig sportcentrum op gemotiveerde en ambitieuze wijze uit te baten. De Raad van bestuur van het AGB Zottegem heeft dan ook een selectieleidraad opgesteld die kan worden bekomen per mail via  rbeck@rasschaertadvocaten.be

Op 4 februari 2019 houdt AGB Zottegem eveneens een infosessie om verdere uitleg te verschaffen aan geïnteresseerde partijen inzake de te volgen overlegprocedure en de verwachtingen die het AGB koestert met betrekking tot een economisch haalbare en duurzame uitbating. De infosessie vangt aan om 19.30 uur in de feestzaal van sportcentrum Bevegemse Vijvers (Bevegemsevijvers 1 in Zottegem).

Alle geïnteresseerde partijen kunnen hun kandidatuur ten laatste indienen op 25 februari 2019. Indiening gebeurt tegen ontvangstbewijs op de kantoren van AGB Zottegem of aangetekend per post gericht aan AGB Zottegem, Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem. Enkel kandidaten die tijdig de nodige documentatie indienen, mogen deelnemen aan de verschillende overlegrondes

X