Vrouw aangevallen met mes te Zottegem

25/01/2019 – Zottegem – Afgelopen weekend heeft een man aan de Sint-Andriessteenweg te Zottegem een vrouw aangevallen. De vrouw is een vriendin van de echtgenote van de man. Zij had besloten haar vriendin te helpen spullen te verhuizen gezien het koppel verwikkeld zit in een echtscheidingszaak.

Toen de man weet kreeg wat er zich in de woning afspeelde is hij naar daar gereden. Bij aankomst heeft hij eerst geprobeerd het slachtoffer aan te rijden. Toen dat niet gelukt was is hij uitgestapt en heeft hij de vrouw aangevallen met een mes.

Omstaanders konden de man overmeesteren. De vrouw bleef ongedeerd maar moest in shock overgebracht worden naar het Sint-Elisabeth-Ziekenhuis.  Het parket bracht de man voor de onderzoeksrechter, die hem liet aanhouden voor moordpoging. Vandaag verscheen de verdachte voor de raadkamer in Oudenaarde.

Lees meer: HLN  

Bron (HLN)