Motard met 24 verboden wapens op zak gevat

30/01/2019 –  Lierde/Brakel – Afgelopen zaterdag (26/01/19) merkte de Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde tijdens een verkeerscontrole langsheen de N8 te Lierde een verdachte situatie op.  Een motorfiets die naderde uit de richting van Brakel maakte rechtsomkeer zodra deze de verkeerspolitie naderde. Een motard van de verkeerspolitie reed deze motorfietser onmiddellijk na en haalde hem op een veilige manier uit het verkeer.
Bij controle trof de politie een aantal verboden blanke wapens aan. Zo droeg de verdachte een dolk op zijn lichaam en vond men in de rugzak van de verdachte 13 boksbeugels, 6 dolken en 4 springmessen.

De verdachte, een 32-jarige man uit Brakel die reeds gekend is bij de politiediensten, werd door het parket Oost-Vlaanderen gedagvaard in snelrecht en zal zich moeten verantwoorden op de zitting van 28/02/2019 van de correctionele rechtbank in Oudenaarde.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X