Bij een verkeerscontrole ontdekt de politie drugs in een wagen.


Geraardsbergen/Lierde. Zondagavond werd er naar aanleiding van een verkeerscontrole ter hoogte van het station van Lierde een flinke hoeveelheid speed in beslag genomen. Dit leidde tot een huiszoeking waar door de politie nog bezwarend materiaal werd gevonden.

Afgelopen zondag hield de politie van Geraardsbergen/Lierde aan het station van Lierde een verkeerscontrole. Bij de controle van een voertuig werd er op de achterbank van de wagen speed aangetroffen.
De politie van Geraardsbergen/Lierde organiseerde – zoals gebruikelijk – een huiszoeking en trof daar een grote som geld, cannabis, verdovende middelen en een flinke stapel geld aan. Op vraag van het parket werd de wagen in beslag genomen.

Het zou gaan om een 41-jarige man met de Russische nationaliteit uit Denderleeuw en een 52-jarige Ledenaar met Belgische nationaliteit. De twee verdachten werden in de boeien geslagen, voor de onderzoeksrechter voorgeleid en onder aanhouding geplaatst.

Julien Borremans

X