Geslaagde eerste editie nieuwjaarsreceptie Sint-Goriks-Oudenhove

Op zondag 27 januari nodigden de Gezinsbond en het Feestcomit é van Sint-Goriks-Oudenhove alle inwoners van Sint-Goriks uit op een gezellige nieuwjaarsreceptie in het lokaal ontmoetingscentrum.

De aanwezigen, jong en oud, konden genieten van de rijkelijk vloeiende dranken en van versnaperingen en lekkere hapjes. De bestuursleden van beide verenigingen stonden in voor de organisatie van dit eerste nieuwjaarsevent en verzorgden de bediening met de glimlach. Iedereen vond dit een fijn initiatief: de volwassenen wensten elkaar het allerbeste en wisselden verhalen en anekdotes uit, terwijl de kinderen een mooie middag beleefden op en rond het podium. De voorzitters Lieven Sonck en Pascal Van Wijmeersch waren heel tevreden over de opkomst en wensen alle aanwezigen te danken voor hun aanwezigheid.

X