afvaardiging Lions-Club overhandigde de voedselpakketten

Lions Club schenkt voedselpakketten aan OCMW.

voedselpakket van de Lions Club  afgevaardigden Lions Club

Dit is mede mogelijk door de steun van hun leden, sympathisanten en sponsors.  Deels komen de gelden ook uit de talrijke fondsenwervingsactiviteiten zoals bv. een Kerstrozenverkoop in de regio Geraardsbergen-Lierde-Brakel.
Met de ontvangen hoeveelheid voedsel kon het OCMW Lierde dit jaar weerom een vijftigtal pakketten samenstellen. Het team van de sociale dienst staat in voor de verdeling van deze.
Schepen en voorzitter van het Bijzonder Comit é van de Sociale Dienst Antoine Van De Maele bedankte de afgevaardigden van de Lions Club hartelijk voor dit lovenswaardig initiatief en nodigde hen uit voor een kopje koffie en een stukje taart.