Nieuwe locatie voor populair restaurant Jeera Thai

14/02/2019 – Zottegem –  Op 28 februari is het zo ver en sluit het Thais restaurant Jeera Thai definitief zijn deuren op de Zavel in Zottegem. Niet getreurd echter: John Mertens en zijn team, verder bestaande uit New, Nim en Lec, blijven in Zottegem en trekken naar de Kleine Nieuwstraat 5 in de omgeving van het station waar ze hun intrek, nemen in het voormalige restaurant Mange@tous.

“In vergelijking met de vorige locatie, waar we op 7 april 2011 van start gingen, is het een enorme verbetering naar de klanten toe. Nu we meer ruimte hebben kunnen we een betere service leveren en wat vooral niet te versmaden is: we beschikken nu over een zuiders gelegen terras met een 20-tal plaatsen waar het bij goed weer aangenaam vertoeven
is” aldus John.

De nieuwe zaak opent op 14 maart, de offici ële inwijding vindt plaats op zaterdag 6 april in aanwezigheid van een Thaise monnik en waarbij alle personeelsleden in traditionele Thaise klederdracht zullen uitgedost zijn. Het is evident dat iedereen op deze opening wordt uitgenodigd en zal kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Tot slot heeft John Mertens nog een woordje van dank voor de vorige uitbaters, Chris en Inge. “Dikke duim voor de ordentelijke manier waarop ze hun zaak hebben achtergelaten. Ik wens hen veel succes met hun nieuwe broodjeszaak”.

Website: Jeera Thai

X