Toneelgezelschap De Platte beurzen stelt voor: Ze zijn daar ..weer

De Platte Beurzen gaat op tournée en speelt “Ze zijn daar… weer” in een selectie cafés in de verschillende deelgemeenten van Oosterzele.

Toneelvereniging De Platte Beurzen herneemt dit jaar het succesvolle café-theater van zeven jaar terug – weliswaar in een nieuw jasje – waarin de koers centraal staat.  Het stuk wordt opgevoerd in een selectie cafés in de verschillende deelgemeenten van Oosterzele. De regie is in handen van Frank Vanhaverbeke.

Deze komedie, geschreven door Jean-Marie Schepens en bewerkt door Davy Clauwaert, speelt zich af in een café waar je bediend wordt door Vanessa, terwijl er een plaatselijke wielerwedstrijd voor vrouwen plaats vindt. De meet ligt aan het café. Vanuit het café krijg je rechtstreeks verslaggeving van een reporter ter plaatse van Radio Rhodeland: Marino Marini, bijgestaan door zijn assistent dj Freddy. Aan de toog zit een koppel te supporteren voor hun dochter die haar comeback maakt tijdens de koers. Zij komen een oude bekende tegen en filosoferen samen over de koers en het leven… “De wielersport is een verhevigde vorm van leven”, citeert één van de personages Jan Wauters zaliger. “In ’t leven mag er ook niets mankeren, of ’t is miserie.” Je maakt als publiek als het ware deel uit van het stuk, wat ongetwijfeld tot leuke interacties leidt. Bovendien hoef je je niet ver te verplaatsen, “De Platte Beurzen” komt bij jou in de buurt. Ambiance verzekerd!

Treden voor u op:  Rudy Bracke, Davy Clauwaert, Marijke De Blander, Jean-Pierre Fack, Christine Roelandt, Bert Van Renne, Guy Vekeman en Ellen Verspeeten.

Speeldata & locaties:

  • Woensdag 27/03 – Plankierke Moortsele
  • Vrijdag 29/03 – Café Steenput Balegem
  • Zondag 31/03 – Ijzeren Hekken Landskouter
  • Vrijdag 05/04 – GC De Kluize (Foyer) Oosterzele
  • Zaterdag 06/04 – Heemkring Moortsele
 

Aanvang telkens om 19u.30

 

Tickets 
Tickets verkrijgbaar via deplattebeurzen@hotmail.com of via de spelers.Tarief 

Standaardtarief : 9 €           t/m 12 jaar : 6 €  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X