Miss Belgi ë komt vanavond haar ‘Zottegemse’ wagen halen

Volvo D’Hondt-Reynaert in Zottegem overhandigt vanavond een nieuwe Volvo V40 aan Miss Belgium, Elena Castro Suarez.

De overhandiging van de ‘Zottegemse’ wagen aan Elena Castro Suarez heeft plaats tijdens een After-Work Business Drink waarop Unizo Zuid-Oost-Vlaanderen ook haar leden uitnodigt om te netwerken en kennis te maken met het vernieuwde stadsbestuur van Zottegem.

Over  D’Hondt — Reynaert

Joany en Gerry D’Hondt, derde generatie Volvo dealer, staan samen aan het roer van een hecht familiebedrijf met 3 Volvo vestigingen in het zuiden van Oost-Vlaanderen (Aalst, Oudenaarde en Zottegem) en beschikt over met een team van een 50-tal medewerkers dat elke dag opnieuw instaat voor een persoonlijke service aan de Volvo rijders uit de streek. D’Hondt-Reynaert laat zich bovendien regelmatig opmerken op de weg en in de media. De Volvo verdeler is immers niet alleen wagensponsor voor Flanders Classics, zij leveren ook Volvo’s voor diverse tv programma’s en series (Hotel Römantiek, De Dag) en voor het derde jaar op rij ook een nieuwe Volvo V40 voor Miss Belgi ë.