Con Animo: Rond de wereld in 80 minuten

Nieuwe lente. Nieuw concert. Met duivels genoegen vindt Harmonie Con Animo het de dringendste tijd om je van harte uit te nodigen voor het lenteconcert. Noteer alvast, GC De Kluize Scheldewindeke, zaterdag 6 april. Een gouden raad, bestel vandaag nog uw tickets. (Reporter 17)

Heb je het altijd uitgesteld om naar het Lenteconcert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten. De Oosterzeelse harmonie brengt op 6 april een gevarieerd programma. Voor het Lenteconcert 2019 neemt Con Animo je graag mee op een reis rond de wereld. Misschien ken je het verfilmde werk (Around the world in 80 days) van Jules Verne wel? Het inspireerde de harmonie voor de samenstelling van hun concertavond. Ze maken een wereldreis in een mum van 80 minuten. We kijken er allen naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe Lenteconcert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan waar ze in excelleren, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. In perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfecte uitstap voor een veelbelovende lenteavond. Kom kennis maken met de hemelse muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, familie, vrienden,…in de theaterzaal van de akoestische Oosterzeelse cultuurtempel. Con Animo palmt de zaal in. Con Animo blijft staan voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de reis rond de wereld in 80 minuten! Iedereen is van harte welkom. Kaarten kosten 12 euro en zijn te verkrijgen via onderstaande kanalen: Cultuurdienst GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, www.gcdekluize.be09/363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Voorafgaand aan het concert tussen 19 u en 19 u 45 wordt in de foyer van GC De Kluize een gratis aperitief aangeboden.       Reporter 17