Gestolen hondje wordt te koop aangeboden op tweedehandssite

Julide Esgin uit Wortegem is ten einde raad. Maandag werd haar hondje Ella gestolen gestolen tijdens een inbraak in haar appartement. Daags nadien werd het te koop aangeboden op tweedehands.be.

Het keeshondje is amper drie maanden oud en flink wat geld waard. Er wordt tot 900 euro voor betaald. Het tweede hondje van Julide werd tijdens de inbraak opgesloten in een kamer, waarschijnlijk omdat het zich niet zomaar liet doen door de inbrekers. Het zoekertje waarin Ella te koop werd aangeboden werd intussen verwijderd, toch hoopt Julide dat ze haar hondje alsnog terug ziet. “Ze wordt hier heel hard gemist”, klinkt het. “Ik doe een oproep aan iedereen die haar ziet op een zoekertjessite om contact op te nemen op het nummer 0472/64.07.98 of met de politie.”

Bron Het Laatste Nieuws

X