Aankomst GP Stad Zottegem verhuist van Meerlaan naar De Buke

De aankomstzone van 84ste editie van de GP Stad Zottegem Decca zal niet zoals gewoonlijk op de Meerlaan zijn, maar op De Buke.

De organisatie gaat hiervoor een samenwerking aan met evenementenhal Sotto’s, die onder meer mee zal instaan voor een forse upgrade van het VIP-gebeuren. Ook voor het publiek en de supporters zullen heel wat inspanningen gedaan worden. De start van de wedstrijd ligt nog niet vast, maar dat zou nog steeds de Bevegemse Vijvers kunnen zijn. Het nieuw stadsbestuur stapt mee in het nieuwe verhaal, dat vooral moet zorgen voor een verhoging van de beleving van de wedstrijd. Om het zeker niet ten koste te laten gaan van de beleving in het centrum van Zottegem, waar Kermis-dinsdag een groot begrip is, werd ervoor gekozen om de lokale rondes korter te maken, zodat de renners een keer extra te zien zullen zijn in de centrumstraten. De GP Stad Zottegem heeft dit jaar plaats op dinsdag 20 augustus.

Meer info

Website GP Stad Zottegem

Facebookpagina Evenementenhal Sotto’s