Veel belangstelling voor het achtste stripfestival te Geraardsbergen.


Geraardsbergen. Het achtste stripfestival kon rekenen op heel veel belangstelling. Jong en oud verzamelden rond de talrijk opgekomen striptekenaars.

48 striptekenaars, van binnen- en buitenland maakten hun opwachting in JC De Spiraal en signeerden hun strips met mooie tekeningen. Tevens waren er heel wat standen met nieuwe en tweedehands strips, kindergrime en een workshop striptekenen voor jongeren. Jonge striptalenten konden hun hartje ophalen door een reuze grote tekening in te kleuren.Tevens was er een expositie met originele platen van Stefano Carloni te bezichtigen.

De striptekenaars kwamen o.a. uit Servie, Rusland, Frankrijk ,Itali ë en Spanje maar ons eigen Belgisch aanbod van striptekenaars was zeker ook de moeite waard.

Julien Borremans