Kruispunt Tweekerkenstraat/Langestraat Zottegem vanaf vandaag afgesloten

Copyright Google

Vandaag wordt gestart met de herinrichting van het kruispunt Tweekerkenstraat(N454a) met de Langestraat / Godveerdegemstraat (N454) in Zottegem. Tijdens de werken wordt het kruispunt volledig afgesloten, de werken zijn klaar op 12 april.

“Er komt een nieuwe fietsoversteekplaats en ook nieuwe verhoogde fietspaden”,  aldus het Agentschap Wegen en Verkeer. “Het kruispunt wordt heringericht om de fietsveiligheid te verbeteren. De aannemer past het kruispunt aan van de Tweekerkenstraat (N454a) met de Langestraat/Godveerdegemstraat (N454) in Zottegem. In de Godveerdegemstraat komt er fietsoversteekplaats. Aan het kruispunt komen nieuwe verhoogde fietspaden. Ook het wegdek van het kruispunt wordt heraangelegd in asfalt.”

Verkeerssituatie

“Het kruispunt gaat volledig dicht. Alle verkeer rijdt om via Langestraat (N454), Europaweg (N42), Gentweg (N42b), Assestraat, Luiveld, Gaverland, Smissenhoek (N462), Kloosterstraat (N462) en Tweekerkenstraat (N454a).”

Bron Website Agentschap Wegen & Verkeer