Lode Bruneel op plaats 9 voor Federaal Parlement

Zottegems gemeenteraadslid en voorzitter van Open VLD Zottegem Lode Bruneel neemt in mei deel aan de verkiezingen op plaats 9 van de Open VLD lijst voor de federale kamer.

Lode Bruneel, die in oktober voor de Zottegemse liberalen nog uitkwam als lijsttrekker, wordt nu uitgespeeld op de federale lijst. Bij zijn eerste federale verkiezingen neemt hij onmiddellijk plaats in de top tien. “Als kabinetsmedewerker van Alexander De Croo ken ik het reilen en zeilen van het federale niveau reeds van achter de schermen”, reageert Lode Bruneel. “Het is tijd om nu ook de voorgrond te verkennen. Een federale campagne is echter nog een volledig andere ervaring dan de gemeenteraadsverkiezingen. Ik kijk er enorm naar uit om deze keer met de mensen over onze federale thema’s te mogen spreken. Er zijn drie thema’s waar ik mij deze campagne op wil toeleggen. Er moet meer loon naar werken zijn, Het fileprobleem moet op een duurzame manier worden aangepakt en we moeten inzetten op een moderne overheid. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn steentje kan bijdragen om deze zaken te helpen realiseren!”