8 mensen geëvacueerd na appartementsbrand

Vanmiddag werden 8 mensen geëvacueerd na een appartementsbrand op het kruispunt van de kruispunt van de Krekelberg en de Burgscheldestraat in Oudenaarde.

Het vuur brak omstreeks 12.30 uur uit in de kelder van het appartementsgebouw, ter hoogte van de hoogspanningskast. Er werd groot alarm geslagen en er kwamen verschillende brandweerkorpsen uit Kruishoutem, Oudenaarde, Brakel en Kluisbergen ter plaatse. De brandweer kon voorkomen dat het vuur uitbreiding nam en verluchtte het gebouw nadien. Er vielen geen gewonden. Controle door Eandis zal bepalen wanneer de 8 bewoners opnieuw hun appartement kunnen betreden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X