Pyjama-dag in BSGO Zonnewijzer Zwalm!

Vandaag werd de Nationale Pyjamadag gevierd in BSGO Zonnewijzer Zwalm.

“Die dag steunen we met z’n allen de vele kinderen en jongeren die niet naar school kunnen komen wegens langdurige ziekte”,  aldus directeur Bert Schietse. “E én dag trekken we met z’n allen uit solidariteit onze pyjama aan. Zelfs enkele ouders en grootouders durfden het aan om in pyjama hun kind of kleinkind op school af te zetten deze ochtend.   Als offici ële deelnemer aan de Nationale Pyjamadag werden de leerlingen en leerkrachten ook uitgedaagd om een aantal opdrachten tot een goed einde te brengen. Zo werden er in de klas originele T-shirts ontworpen die door Bednet bezorgd worden aan zieke kinderen. Elke klas nam een leuke pyjama-foto die via sociale media gedeeld werd met #pyjamadag zodat de zieke kinderen deze ook te zien krijgen. Onze dag werd afgesloten met een gezellige filmnamiddag, in pyjama en met een warm dekentje. Een super geslaagde Pyjamadag in BSGO Zonnewijzer Zwalm.”