Veel sympathie voor ZMPO, waardering doet deugd

ZMPO kreeg in feestzaal De Steenput in Balegem veel waardering. Zo’n 450 sympathisanten hadden interesse in het eetfestijn, dat alweer knap georganiseerd werd door ZMPO. De kopstukken van ZMPO blikken heel tevreden terug op het aantal deelnemers. De formule blijft aanslaan. (Reporter 17)

Veel getrouwen waren alweer op de afspraak, alles verliep vlot en de bediening was nu ook top. En of het smaakte. De respons van zoveel Oosterzelenaars en sympathisanten uit de regio doet deugd. Er heerste zoals gewoonlijk een prima sfeer. Het eetfestijn is een begrip geworden. Het ZMPO team stond klaar om alle deelnemers de essentie van ontspanning én culinair genot te laten ontdekken. ZMPO, dat werd opgericht in 1992, koos ook op de editie 2019 voor een hedendaagse laagdrempelige formule met als visitekaartje een eetfestijn tegen een democratische prijs. ZMPO rolde alweer eens de rode loper uit. Het was voor de deelnemers een gezellig dagje uit. Leuk om op een zondagmiddag in aangenaam gezelschap te kunnen genieten van heerlijke gerechten. Als de ‘hongeren’ spijzen en de ‘dorstigen’ laven werken van barmhartigheid zijn, dan heeft ZMPO tenminste een ‘volle’ aflaat verdiend. De waardering doet deugd en wordt beschouwd als een steun in de rug om de organisatie van ZMPO in Oosterzele onverdroten voort te zetten. Het eetfestijn heeft een goede reputatie opgebouwd. ‘Hartelijk dank gaat uit naar alle deelnemers aan het eetfestijn, ze toonden een groot hart voor onze werking’, klinkt het zeer hartelijk bij ZMPO. Eerstvolgende activiteit is op zaterdag 6 april gratis fietsregistratie tussen 9.30u en 11.30u aan de sporthal de kluize Oosterzele .   Reporter 17