Illustratieve afbeelding Pixaby

Jonge arbeider overlijdt na werkongeval

Illustratieve afbeelding Pixabay

Gisteren is een 24-jarige arbeider uit Wetteren overleden na een werkongeval in Diksmuide.

Hij was voor een afbraakbedrijf uit Melle. Op het moment van het tragische ongeval was hij en nog een collega aan het werk op een hoogtewerker. Er vielen brokstukken van een gevel naar beneden op de hoogtewerker en die viel om omdat hij het gewicht niet meer kon dragen. De overleden arbeider viel op de rand van een container die op straat opgesteld stond en kreeg verschillende brokstukken over zich heen. Zijn collega viel in de container en kreeg ook brokstukken over zich heen. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Jonge arbeider (24) sterft na tragische val van twaalf meter hoog: “Hij was als een zoon voor me”