In Speelplein ’t Hemelrijk worden zondag de lekkerste wafels ter wereld gebakken!

Zondag 29 maart opent speelplein ’t Hemelrijk in Zottegem de deuren voor de jaarlijkse wafelenbak.

Een week voor de start van de speelpleinwerking tijdens de paasvakantie, opent speelplein’t Hemelrijk al eens zijn deuren. “Zo kan jong en oud op zondagnamiddag 31 maart al eens het speelplein komen ontdekken tijdens de jaarlijkse wafelenbak,” stelt schepen van jeugd Lieselotte De Roover. “Van 14 uur tot 17 uur kunnen mama, papa, oma en opa smullen van een heerlijke wafel op het terras of in de zaal, met zicht op het volledige speelterrein. De kinderen kunnen een hele namiddag spelen en ravotten. De animatoren van de speelpleinwerking lichten alvast een tipje van de sluier op: zo zullen een springkasteel, verschillende reuze volksspelen en een schmink- en tattoostand zeker in de smaak vallen. Alle kinderen kunnen ook deelnemen aan onze paas-zoekwedstrijd, waarbij ze leuke prijzen kunnen winnen.”

Huldiging FRUN

Om 15u30 huldigt het speelplein de organisatie FRUN. Zij organiseerden 2 jaar geleden een unieke loopwedstrijd in Zottegem. Vanuit de organisatie deden zij een schenking aan Speelplein ’t Hemelrijk. De animatoren zullen de schenking met veel dank in ontvangst nemen en zetten de organisatoren en alle partners van FRUN ook graag die dag even in de bloemetjes.