VHN Ninove

Primeur op Witte Donderdag

 ©SoRi -  VHN Ninove
©SoRi – VHN Ninove

Op donderdag 18 april vanaf 16 uur laten de handelaars in samenwerking met stad Ninove terug witte donderdag te Ninove herleven. Een avond leuk shoppen met tal van randanimatie! De winkels zijn zeker tot 20u open & onze terrasjes nog langer!

GROOTSTE AFSLUITER en gratis aangeboden! Optreden van #LIKE ME

 

 

 

 

Dit jaar hebben de handelaars de populairste band van dit moment kunnen strikken. Namelijk de band van het populaire ketnetprogramma #LIKE ME (na 2 uitverkochte lotto arena’s) zal dit hun eerste openbare optreden zijn! De hoofdcast met 6 dansers!
Kom jullie idolen ontmoeten. Een hype voor de kinderen en de leuke liedjes van vroeger voor de volwassenen!

In de lavendelstraat zal een dj de straat opfleuren met een leuk melodietje. U kan met een lekker glas gin/ bier genieten van de muziek. De kids kunnen hier een meet & greet doen met 2 disney figuren! In de beverstraat ter hoogte van de toekomstige doorsteek zal een dansgroep het beste van zichzelf geven! Gratis suikerwafel voor de bezoekers(zolang de voorraad strekt).

Ook tradities worden in eer gehouden met:
* Een grote Adno auto show. Kom de diverse prachtige auto’s ontdekken van onze lokale merken!
* Een heuse stormbaan van 17m zal op de centrumlaan staan + enkele andere springkastelen zullen ook de winkelstraten opfleuren.
* Onze handelaars komen buiten met leuke koopjes/artikels!

Nieuw dit jaar:
Rommelmarkt in de Geraadsbergsestraat (plaatsen beperkt)
Plaatsen 5m + auto in de geburen of er achter (slechts 5 euro)
Inschrijven verplicht via jeroenevents@telenet.be of 0486/99.61.56