Mooie erkenning voor Rotary Club Zottegem

Rotaryclub Zottegem nam de taak op zich om dit jaar de zonevergadering te organiseren.

Samen met Aalst – Aalst Noord – Ninove/dendervallei – Geraardsbergen – Brakel/Zwalmvallei – Herne/Markvallei & de E-club vormt Rotary Club Zottegem zone 5 van district 2170. De vergadering ging door in de garage Volvo D’hondt. Gastspreker was Alexander De Croo (erelid van RC Zottegem). Hij presenteerde er zijn boek “De eeuw van de vrouw”. Rotaryclub Zottegem mag zich vanaf heden ook een “100% Paul Harris Fellow Club” noemen! Een onderscheiding die maar voor een handvol clubs weggelegd is. Die onderscheiding is de erkenning voor hun jarenlange inzet ten voordele van lokale, nationale én internationale projecten. Een gelukkige voorzitter Eric Glorieus mocht deze erkenning in ontvangst nemen uit handen van gouverneur Marc Bosmans. De volgende activiteit die de club organiseert vindt plaats tijdens de Sinksenkermis op de markt te Zottegem. Alle leden heten iedereen van harte welkom in hun spiegeltent.