Vrijwilligers gezocht om klinkers te draaien

Verschillende klinkers in het centrum van Zottegem hebben door de zware verkeersdruk hun beste tijd gehad. Het kostenplaatje om ze te vervangen is riant. Daarom wordt er een warme oproep gelanceerd naar de lokale burger.

Bericht van Matthias Diependaele (N-VA), schepen van Openbare Werken

“Wij doen een warme oproep naar de Zottegemnaren om mee de handen uit de mouwen te steken om onze bruisende stad op te frissen. Volgende week zondag 7 april worden de vrijwilligers verwacht op de Markt van Zottegem om onder begeleiding een handje toe te steken bij het draaien van de kapotte klinkers. Wie deelneemt krijgt een gratis drankje en een belegd broodje aangeboden door het stadsbestuur. Na afloop krijgen de harde werkers een mooi aandenken in de vorm van een t-shirt. Graag inschrijven via klinkersdraaien@gmail.com zodat we weten hoeveel broodjes we moeten voorzien. Wij hoop op een massale opkomst!”

X